woensdag, januari 24, 2007

Bobby is een cheesy film. Maar hij werkt wel. Waarschijnlijk geleden van Titanic of Armageddon (oh bitterzoete puberteit ;o)) dat ik nog geweend heb bij een film. Ge zit daar dan, temidden van enkele vrienden, en plots rolt een traan langs uw wang! Aargh! Ge blijft stil zitten, vooral niet afvegen, trekt alleen de aandacht... Blik naar links en naar rechts...waar uw vrienden praktisch allemaal óók zitten te schreien! Doeme toch, en ge wéét dat die film gewoon op uw sentiment werkt hé, niet dat hij een Grote Inhoud heeft. Maar het werkt dus wel.

Wat ook werkt is mijn kooktalent! Ik, die tot voor een half jaar dacht dat mijn repertoire beperkt zou blijven tot allerhande pasta's en enkele basic vlees-patatje-groentjescombinaties,ga de laatste tijd verwoed op zoek naar nieuwe, leuke receptjes om mijn kotgenootjes voor te schotelen. Ik geef toe, het is nog geen Canard à l'orange maar verdoeme, het smaakt!

1 opmerking:

5774487 zei

Hello! You have a very nice blog! I'm here to share valuable info with you visit my blog,about Mozilla Firefox web browser.