vrijdag, januari 26, 2007

Nattigheid

Vergeet de zonneschijn, studeren in het park en T-shirtjes met korte mouwen, de winter heeft hier ook voet aan land gezet! And let me tell you one thing, Valencia is NOT waterproof! (en mijn schoenen en jas ook al niet! Zelfs mijn paraplu niet! (ik was vergeten dat er een gat in zat (thanks, Eddie!) van in Gran Canaria)
In de metrostations giet het regen, ook al zit je op niveau -3, en in de metrowagons zijn de zitjes kleddernat. Ik heb mijn gerief van de vensterbank moeten halen omdat het gewoon los door mijn raam regent! (belachelijk)
Typisch dat ik net vandaag een examen had natuurlijk, op die ene dag in 2 maand dat het hier regent. Na een close encounter met combinatie camion+grote plas en het waden door de straten kwamen we dus pletsnat mooi een half uur te laat op ons eerste examen (metro+regen=vertragingen!), fantastische eerste indruk hmmm... Gelukkig begreep die prof het wel, ze kon moeilijk anders want de verlichting in het hele uniefgebouw haperde om de 10 minuten vanwege de nattigheid.

Overigens heb ik dan ook mijn eerste geslaagd examen op zak, vragen waren reproductiegericht, (Cédric, je zou het haten! ) dus niets linken of nadenken zoals we in Gent hebben. 20 minuten mijn relatie met mijn stoel aangehaald -prof moest even bellen, druk leven- en dan tweede deel van het examen. Spanjaarden!!!
Enfin, maandag al het volgende dus ik zal mijn gezapige studeertempo even moeten oppeppen.

Mammie: gelukkige 50e verjaardag!!!!!

Cumpleaños feliz
Cumpleaños feliz
Te deseamos todos
Cumpleaños feliz!!!

Brief mijnentwege is onderweg, veel plezier vanavond!

1 opmerking:

wanhoop zei

hier heeft het zelfs gesneeuwd Claire. Beeld je maar eens in. vorige week daarentegen regen op de Oostenrijkse skipistes. De wereld is om zeep! Veel succes nog in Valencia.
grtz

veerle, marc, lotte, fien en ...