donderdag, maart 08, 2007

Nada de Nemo


Ons plan voor gisterenavond: Finding Nemo huren! Ik kan de kans om die te bekijken met een Australiër die hele scènes vanbuiten kent toch niet laten liggen hé.
Reeds in mijn vuistje lachend bij de herinneringen aan EsKaPé en het Knuffel Liberation Front (eh Dieter) en Jonas' alter ego Sandy Plankton trok ik naar de videowinkel (waar dus geen video te bespeuren valt, maar DVDwinkel bekt zo lekker niet)
Echter, na een half uur de rekken afspeuren (met mijn arendsoog) had ik "Buscando a Nemo" nóg niet gevonden! Een kleine rondvraag bij het personeel leerde me dat Finding Nemo niet verhuurd wordt in die videotheek! Ik dacht nog even met spraakverwarring te maken te hebben,misschien waren ze allemaal verhuurd? Maar nee, "nada de Nemo", aléjoeng! Assepoester 3 hebben ze, maar Nemo niet??
Dan maar met Cars huiswaarts getrokken, maar het was toch hetzelfde niet...

Morgen om 7u vertrekt onze bus naar Barcelona, waar we van Alegria (Cirque du Soleil) gaan genieten, jochei! Iedereen die een kaartje wil reagere subito presto. Ah, ik wil wel eens een kaartje uit Gent eigenlijk! Op het bekende adres hé (Av. de Aragon 38-4, 46021 Valencia, España)

Leuke Spaanse uitdrukking van vandaag: "ni fu ni fa" ,wat zoveel betekent als vlees noch vis (denk ik).

4 opmerkingen:

hond zei

Hm, ik heb anders Nemo wel thuisliggen. Als je me een kaartje stuurt vanuit Barcelona, wil ik wel overwegen om hem over twee weken mee te pakken ;-)En EsKaPé zal nooit vergeten worden!

Ohja, excuses voor de wat vreemde naam die hierboven staat - scoutslogins zijn soms wat bizar, je sais :-)

Dieter

Geneviève zei

Hey Dieter, ik zou je ook wat willen meegeven voor Claire, mag ik je eens bellen, of zit je valies al vol?!!!

hond zei

Mijn valies is tot nader order nog niet gepakt(een week op voorhand zou nogal wat vroeg zijn), maar als het er nog bijkan, wil ik zeker wel wat meenemen!

Sandy Plankton zei

Sandy Plankton ruleeeeeeeeeees !!