zaterdag, juni 16, 2007

1e examen

Mijn eerste examen van de laatste examenperiode is achter de rug: psicología del consumidor. Na 40 minuten was ik klaar, echt één van de gemakkelijkste examens die ik ooit al gehad heb: gewoon opschrijven wat in het boek staat! In het Spaans is het voor mij nog steeds moeilijk om iets uit de cursus in eigen woorden uit te leggen, dus leer ik het voor het gemak vanbuiten, die prof gaat zeker denken dat ik mijn boek onder mijn bank zitten had hehe. 'k Vind dat eigenlijk idioot, zo'n examens waarbij 20 studenten 20 identieke examens kunnen afgeven, moet de universiteit u niet zelfstandig leren denken? Dan vind ik een denk- of vergelijkingsvraag toch veel nuttiger (en natuurlijk op het moment zelf ook a living hell).
Maar goed, ik hoop nu alleen dat mijn practica van tijdens het jaar die punten niet teveel gaan naar beneden trekken, dat zou wel stom zijn. Practica hier hebben als voornaamste functie mensen die niet zo goed kunnen blokken toch goeie punten te doen halen. Wat in mijn geval dus averechts werkt...
Maandag het volgende, relaciones publicas. Met halve notities.

3 opmerkingen:

Hugo zei

haha halve notities? Ben je niet naar de les geweest of wa? tss :)

succes met je examens, claireke :)

Claire zei

Goh ja, les...der zijn belangrijker dingen in het leven hé? :) En ge moet -als ge gaat- nog zin hebben om te schrijven ook natuurlijk.
Nu hoor ik u weer, nu ge weer in België zijt! Perfect eigenlijk! Kom je naar de BBQ bij Pol? Tot binnenkort x

hugo zei

Vanzelfsprekend kom ik naar Pol zijn BBQ :) x