dinsdag, juni 05, 2007

Invasion!!

't Was te peinzen...nu dat de temperaturen omhoog gaan zijn mijn ergste vijanden ook weer terug op vakantie in onze flat: de kakkerlakken! (Ze hebben hun naam niet gestolen hé.)
Een heel jaar lang rammel ik al met de kastdeurtjes onder de wasbak in de keuken om eventueel aanwezige beesten in hun hoekje te doen kruipen (dat ik ze op z'n minst niet zie) en we hebben de exemplaren die we vonden consequent vergast en gif geplaatst maar volgens Siggi zijn het nu gemuteerde kakkerlakken uit China!! Dat is toch wat haar vriendin beweert. Zou best kunnen kloppen want ze zijn zowat dubbel zo groot dan de vorige (en die waren al veel te groot naar mijn goesting, mijn ideale kakkerlakgrootte is namelijk GEEN) en ze hebben vleugels!!! Wat wil zeggen dat ze naar mijn hoofd kunnen vliegen!! Aaaah!
My cooking days are over zenne, ik blijf zoveel mogelijk uit de keuken voor de drie weken die ons nog resten!
't Is dus overigens niet omdat we een vuil appartement hebben ofzo ze, ze kruipen hier ook gezellig over de straten. Maar in uw auto kunt ge ze tenminste plat rijden....Zucht...

3 opmerkingen:

Geneviève zei

Die beestjes zouden dringend moeten kijken naar het programma op de Vlaamse televisie van die twee dames van de kuisploeg, die met dat Antwerps accent(ooit gezien?, het is kostelijk!!) Dan zouden ze wel hun biezen nemen uit jullie appartement om de totale en definitieve ondergang van hun soort te vermijden...

Claire zei

Stuur ze maar op!!

Natalie zei

Jaaaa, Sien en Maria uit 'Schoon en Meedogenloos! Daar heb ik veel naar gekeken tijdens mijn Erasmusperiode. Niet omdat ik de kuistips nodig had (ik leefde tesamen met een Fransman met smetvrees die dus de hele dag niets anders deed dan de keuken kuisen ... zalig!) maar omdat dit één van de weinige Vlaamse programma's is die je via internet kan bekijken (http://www.kanaaltwee.be/schoonenmeedogenloos). In tegenstelling tot Spanje, werden in Zweden alle programma's wel mooi ondertiteld maar na een tijdje krijgt een mens toch wat heimwee naar de Vlaamse (of in dit geval Antwerpse!) taal.
Geniet nog van je Spaanse dagen en tot in België.
Natalie
PS: Bedankt voor jouw kaartje!